onsdag 15. mai 2019

Tulipanar frå Amsterdam

Er ikkje dette eit nydeleg syn? Dette og mykje meir av same slag fekk min kjære O. og eg nyta synet av den 29.april i år. Ein stor park full av blomar, for det meste tulipanar. Området var så stort at me fekk eit kart i neven ved inngangen, sikkert i den vona at me ikkje skulle rota oss heilt vekk i herlegdomen.

I fire timar gjekk me der og såg på blomar og fargar i det uendelege. Eg har aldri sett så mykje fint på ein gong. Det var berre heilt fantastisk. Min kjære O. let seg ikkje riva med i same grad, men var einig  når han berre fekk tenkt seg om.

No kan ein stakkars blogglesar lura på kva slags paradis me hadde hamna  i. Og svaret er at me var på blomstringstur til Holland!

Saman med ei gruppe på om lag 30 personar sette me av garde med buss frå Norge til Danmark, gjennom Tyskland til tulipanlandet Holland. Turen var lenge og godt planlagt med mange høgdepunkt, men det heilt store var altså denne blomsterparken, Keykenhof, som ligg ein stad mellom dei hollanske byane Amsterdam og Haag.

Eg fotograferte meir enn nokon gong, med tanke på å laga fotoalbum av det når eg kom heim. Slik eg alltid gjer når eg har vore ute i den store verda.